Forum sojuszu Cerberus
Zbanowany
Witam członków rady.
Poniżej wklejam zapis rozmowy z Tomasz_1. Pominąłem początkowe pogróżki i przechwałki NALEŻY CZYTAĆ OD DOŁU. Jak zapatrujecie się na formalny rozejm? Pakt o nieagresji? Wydaje mi się, że Tomasz_1 to rozsądny gracz. Może się bardzo przydać, duża flota i niemal 24h on-line(!) to jego duże atuty... Formalny Pakt o nieagresji pomoże nam (a na pewno mnie) odblokować nieco grę, bo muszę przyznać, że deptał mi ostatnio po piętach...
KONIEC ZAPISU
mało ale na taka pinde to jest cienka opcja ma skaner na 8 lub juz 9 i zbytnio sie nie ruszysz bo zaraz masz jazde
wiem bo ja skanuje co 10 minut i daje ostro dziennie 10 tys we flocie
Wiadomość od novy_gracz:
> Jak latałeś po 1,5k SW to się lekko zgiąłem Potem ta wlepa przy Pin
Szanse raczej niezbyt równe
Masz jakieś informacje o ewaanna? Raporty jakieś? Może spróbujemy ugryźć gadzine? Jak za dawnych czasów
Jest kilka sposobów na to żeby dokopać silniejszemu
ale wymagają trochę zachodu
> tak to racja na mnie miałes ochote ja mam 137 tys w flocie :)80 miejsce w klasyfikacji ale to mało ważne ewaanna to wredna cipa i ja trzeba miec na uwadze i blado widze chłopakow bo siebie tez blado widze w starci z ewaanna
Poza tym nie wiem czy to da się zgrać... Kilka miesięcy temu grałem z takim jednym gościem i jego synem
We trójkę robiliśmy niezłą jatkę, a teraz nikomu się nawet weekendowej nocki nie chce poświęcić. Myślę, że trzeba pobawić się w górnika, ograniczyć flotę żeby nie wyskoczyć do kolejnej strefy ataku i poczekać aż nowi "podrosną"
Wiadomość od novy_gracz:
> Ups... Pewnie jeszcze współczynniki dużo powyżej 10. Żadna obrona nie pomoże... Może lepiej przejść na status górnika? Wydobywać, rozwijać, budować? Tylko, że to już nie to samo A tutaj w okolicy nie ma kogo napadać? No... Poza nami
Wiadomość od novy_gracz:
> uuu... Ewaanna to multikonto już raz było zablokowane. Nie ma bata we wsi. Wszelka obrona na planecie to lipa, jak jest obrona to każdy chętnie po złom poleci. A jak latają do siebie ludzie z top100 to jak to wygląda ilościowo? po 2 - 3k SW? N?
> no własnie lipa na całego ja tez tylko ja zabardzo nie moge sobie polatac polował na mnie dzikus 3 dni no i ewaanna 7 cały czas budowanie dział sie nie opłaca a budowanie floty tez wszedłem do top 100 i mam za swoje
Wiadomość od novy_gracz:
> Hehe Jeszcze skrzyżujemy miecze, rozejm nie może trwać wiecznie
Póki co zawieszenie broni jest wskazane. Dam znać sojusznikom. Mają się kim zająć poza AWK. Ktoś wam szczególnie nadepnął na odcisk?
co do getka to nie wiem ma fajna fltke
dam mu spokoj jak obieca ze nie bedzie walił moich tez czekam az sie odpali a flota rdzewieje
> Chętnie przystanę na propozycję, Getek jest na urlopie bo wpieniały go te urlopy, wstrzymywanie uniwersów itd... Póki co leżakuje, chyba że coś się będzie działo. Ja też musiałem odpocząć, bo mi czasu na inwazję brakuje.
Swoim sojusznikom powiedz żeby trzymali nerwy na wodzy to tylko gra
Czyli co? Rozejm?
jak ci pasuje mam cie juz na skanie i moge nie dac ci spokoju i bedziemy sie ganiac ty ich ja ciebie
i tak samo getek jak ??????
napisz mu jak masz kontakt on wie o kogo chodzi
POCZĄTEK ZAPISU
Pozdrawiam
Novy